Online kurs

Jeg har et bredt utvalg av online kurs i både nosework og hverdagslydighet.

De fleste online kurs er selvstudie kurs. Det vil si at du kan melde på når som helst og jobbe når det passer deg. Du trenger ikke levere video eller møte opp til online møter.

Nytt i 2024 er Online Nosework årskurs. Et kurs der du får veiledning i treningen og kan levere video og diskutere med andre. Den finner du her.

Dersom du ønsker kurs med oppfølging tilbyr jeg det gjennom pakkeløsningen onlinekurs med digitale privattimer.

Digitale privattimer

Digitale privattimer tilbys i en månedlig pakkeløsning.

  • 2 online møter pr måned.
  • Du får tilsendt oppsummering fra møte, med detaljert treningsplan. Dette kan inkludere video forkarlinger av øvelsene.
  • Oppfølging i WhatsApp der du kan stille spørsmål, dele video og få tilbakemelding hver dag.

 

Oppfølging på WhatsApp gir deg mulighet til å stille spørsmål, dele video, sende og motta dokumenter alt på et sted. Appen kan lastes ned gratis til både tlf og PC. Jeg følger opp hver dag slik at du trenger ikke vente på den neste samtale for å få svar på det du lurer på. (Det vil være dager da jeg er ikke tilgjengelig. Du vil få beskjed om disse i forveien.)

Varigheten bestemmer du selv. Kommer du i mål i løpet av måneden er du ikke bundet til en måned til. Ønsker du å fortsette får du en ny faktura og vi fortsetter timene og oppfølging.

Vi avtaler en gratis og uforpliktende 15 minutter samtale slik at vi kan diskutere det du ønsker å jobbe med før du forplikter deg til først måned.

Hørtes det interessant ut?