Kurstilbud

Litt om kurstilbudet og hvor jeg holder til.

Kurstilbud

Litt om kurstilbudet og hvor jeg holder til.

Hos meg finner du et variert kurstilbud med både hverdagslydighet og konkurransefokusert kurs. Det er helt klart flest kurs i nosework, det er det jeg brenner for!

Nosework er en aktivitet som alle hunder kan være med på. Kursene er lagt opp slik at hunder med utfordringer kan trives og mestre, alle er velkommen. For noen hunder vil det være bedre med privattimer, slik at de kan utvikle søksferdighetene før de må mestre en mer vanskelig kurssetting.

Om du ønsker å drive med hundesport som rallylydighet eller lignende er grunnferdigheter det du må starte med. Jeg holder noen kurs som er rettet mot ferdighetene som er viktig for hundesport og jakt, for eksempel grunnferdighetskurs, kurs i bakpartskontroll og styrketrening.

Hverdagslydighet er viktig uansett om målet med hundehold er konkurranse eller å ha en turkompis. Her finner du kurs hvor vi trener på viktig hverdagsferdigheter, som for eksempel å komme på innkalling.

Hvor?

Kursene på Jevnaker holdes i lokalene til Smarte Snuter. Du finner det her.

Kursene på Skedsmokorset er i lokalene til Lahaugmoen Hundesenter. Du finner det her.

Kursene på Blindern holdes utendørs på de store parkeringsområdene der. Du får beskjed fra instruktøren om hvor du skal møte opp.