Innkalling

Temakurs: En helt rå innkalling

Å ha en pålitelig innkalling er sannsynligvis det viktigste for deg og hunden din.

Når hunden kan komme på innkalling kan vi gi den frihet. Innkallingskurs hjelper deg å oppnå en innkalling du kan stole på.

På akkurat samme måte som vi deler opp komplisert lydighets øvelser og trene på delene hver for seg kan vi dele opp en innkalling og trene på alle delene hver for seg. Da kan vi trene slik at vi unngår at hunden feiler. Når vi unngår feil underveis er vi på god vei til en pålitelig innkalling.

Belønningsbasert trening

Som på alle våre kurs jobber vi med belønningsbasert trening, nærmere bestemt klikkertrening. Det vil si at vi bruker noe hunden vil ha til å belønne hunden men vi lurer ikke hunden. På denne måten lærer vi hunden at det er lønnsomt å komme på innkalling også når den ikke ser belønningen i hånden. På kurset kommer vi til å jobbe med flere teknikker som lærer hunden at det er lurt å komme uansett om du har godbiter i lomme eller ikke.

Kurset går over 4 uker der første kurskveld blir både teori og praktisk trening, fra 17.45 – ca 19.30. De resterende er praktisk trening både innendørs og utendørs fra 17.45 – 18.45

Ta kontakt om du har spørsmål. naomi@smartesnuter.no

Meld deg på

Deltager med hund

Familiemedlemmer kan delta uten ekstra kostnad

Tilgjengelig plasser: 4
Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.