Gjør din hund til en superhelt!

Dette er kurset for deg som har en usikker, tilbakeholden eller redd hund. Kurset tar utgangspunkt i boka «Blygerhunder» av Lena Gunnersson og Jessica Mann.

Vi har veldig lett for å fokusere på det hunden gjør som vi opplever som et problem. Kanskje du har en hund som trekker seg bort fra fremmede hunder? Eller bjeffer på menn, men liker alle kvinner? I utgangspunktet ser vi en adferd som er en konsekvens av hvordan hunden opplever en situasjon. Hunden reagerer kanskje slik fordi den er usikker, eller til og med direkte redd. Da må vi trene slik at den blir mer sikker, eller slik at den får erfaringer som motvirker redselen. På dette kurset skal vi jobbe med å gjøre hunden din mer selvsikker.

Vi kommer blant annet til å jobbe med belønninger og triks for bedre selvsikkerhet, selvkontroll, enkel neseaktivisering og problemløsning, håndtering, kroppskontroll og frisignal. Vi vil også se på hundespråk, og prate om stress og overslagshandlinger. Vi kommer til å veksle mellom teori og praktisk trening i løpet av helgen.

Med små grupper på kurs kan vi legge opp kurset etter behovene til ekvipasjene som deltar, og kan tilpasse vanskelighetsgraden slik at hver enkelt hund møter utfordringer på sitt nivå. Det er viktig at du skriver om eventuelle problemer i påmeldingsskjemaet.

Hunder av alle aldre og raser er velkommen på kurset. Vi trener innendørs i oppvarmet lokale. Det er maks 4 deltagere på kurset, noe som gjør det mulig å gi gode tilbakemeldinger underveis og tilpasse oppgavene til hver enkelt deltager.

Kurset går over 6 uker. Første kurskveld er teori fra 20.00 til ca 21.30, de resterende er praktisk trening fra 19.15 til 20.15

Ta kontakt om du har spørsmål. naomi@smartesnuter.no

Meld deg på

Deltager med hund

Familiemedlemmer kan delta uten ekstra kostnad

Tilgjengelig plasser: 4
Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.