Nosework årskurs 2024

Et spennende år med nosework!

Er du interessert i et dybdedykk i nosework? Få en innføring i en systematisk framgangsmåte for å trene nosework og oppfølging over tid. Årskurset er lagt opp med 4 helgesamlinger og oppfølging via en privat facebook-gruppe mellom samlingene.

På samlingene kommer vi til å ta et dybdedykk i viktige temaer for nosework, og selvfølgelig jobbe praktisk med søkstrening. Vi skal la hundene få søkserfaring i varierte miljøer med utfordringer tilpasset deres behov.

Mellom helgesamlingene trener ekvipasjene videre med utgangspunkt i temamoduler som gir en systematisk tilnærming til viktig søksferdigheter og situasjoner. Det er trening mellom samlingene med fokus på hver enkelt hunds behov som virkelig gir effektivt framgang i søkstreningen. Tilbakemelding i facebook gruppen fortsetter fram til mars 2025, slik at alle har god tid til å jobbe med ferdigheter og problemstillinger vi tar opp på siste samling.

Tema for helgene er:

  • Helg 1, 2. – 3. mars. 15.00 – 20.00, Skedsmokorset.  Duftteori og hundens luktesans, hvordan la duften utdanne hunden.
  • Helg 2, 15. – 16. juni. 09.00 – 14.00. Jevnaker. Handling og førerferdigheter, hvordan vårt kroppsspråk påvirker hunden.
  • Helg 3, 21. – 22. september. 09.00 – 14.00. Jevnaker. Konkurransetrening. Hvordan å forberede hunden og forstå søket under konkurransen.
  • Helg 4, 14. – 15. desember. 09.00 – 14.00. Skedsmokorset. Problemløsning. Motivasjon, lydighet til duften, utholdenhet, stressnivå, førermykhet med mer.

 

Deltagere på kurset bør ha deltatt på minst ett vanlig nosework kurs og ha jobbet videre med hunden i etterkant av dette. Har du kommet i gang med søksarbeid og ønsker en systematisk og målrettet framgangsmåte? Da er dette kurset for deg!

Kurset blir fakturert pr helg. Det vil si 3350,- pr helg.

Ta kontakt med instruktøren om du har spørsmål!

Utsolgt!