Canine fitness

Kurs i styrke, koordinasjon og balanse

Dette er et kurs alle hunder vil ha stor nytte av. Å trene styrke, koordinasjon og balanse gir hundene bedre forutsetninger for å møte utfordringene vi gir dem både i hverdagen og i hundesport.

Både jakthunden som skal trenes opp klar til jakt, sportshunden som skal konkurrere i helgene og senior hunden som du begynner å merke alderen på vil ha nytte av kurset. Å jobbe med hundens fysisk styrke og kondisjon både forebygger skader og gir mye glede underveis. Hunden må være frisk for å delta på kurset.

På kurset lærer dere mange ulike styrke- og balanseøvelser, både med og uten utstyr. Dere vil få beskrivelse av hvordan dere legger opp øvelsene trinn for trinn, og dere vil få tips til hvordan dere kan legge opp et treningsprogram. Vi vil også gå gjennom hvordan man kan styrke hunden hvis den har eksteriørmessige utfordringer.

Kurset går over 6 uker med litt teori og praktisk trening hver kveld. Første kveld er teori fra 18.00 – 19.30. De resterende er praktiske treninger fra 17.45 – 18.45.

Vi trener innendørs i oppvarmet lokale. Det er maks 4 deltagere på kurset, noe som gjør det mulig å gi gode tilbakemeldinger underveis og tilpasse oppgavene til hver enkelt deltager.

Dere får mulighet til å få tilbakemeldinger på videoer i en måned etter kurset.

Ta kontakt om du har spørsmål: naomi@smartesnuter.no

Meld deg på

Deltager med hund

Familiemedlemmer kan delta uten ekstra kostnad

Tilgjengelig plasser: 4
Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.