Gøy med søk

På dette kurset skal vi jobbe med morsomme søk og varierte oppgaver der hunden søker etter primærbelønning. Fokus for kurset er at hunden lykkes og erfarer at søk er både morsomt, motiverende og spennende.

Ved å gi hunden variasjon med nye og artige oppgaver øker vi glede og forventninger til å søke. Samtidig legger vi til rette for at hundene lykkes i søkene slik at de opplever mestring og blir mer sikker på seg selv. Øvelsene vil tilpasses til hundene slik at alle får utfordringer de trives med.

I løpet av kurset ser vi også på hvordan vi kan lære hundene å finne bestemte ting for fører, for eksempel mobiltelefon, nøkler, hansker eller lignende. Å lære hunden å finne det du har mistet kan gi mye glede for både hund og eier.

Du trenger ikke ha mål om å trene på bestemte dufter, eller å konkurrere, for å være med på kurset. Hundene skal søke etter belønningen, enten godbiter eller leke. Kurset er et fint introduksjon til søksarbeid men passer  også fint for hunder som har gått nosework trinn 1 og har glede av litt mer erfaring med søk før de introduseres for noseworkduftene.

Kurset går over 4 torsdager fra 20.00 – 21.00

Ta kontakt om du har spørsmål eller lurer på om kurset er noe for deg!

Meld deg på

Deltager med hund

Familiemedlemmer kan delta uten ekstra kostnad.

Tilgjengelig plasser: 4
Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.