Digitale privattimer

Trenger du tilbakemelding på det du trener på men har ikke mulighet til å gå på kurs?

Trenger du hjelp med et bestemt ferdighet eller problem?

Da kan digitale privattimer være løsningen. Digitale privattimer tilbys som en pakkeløsning som inkluderer:

  • – Gratis og uforpliktende 15 minutters oppstart samtale. Vi diskuterer hva du ønsker å jobbe med og du kan bestemme om du vil gå videre med pakkeløsningen.
  • – 2 online møter per måned.
  • – Oppfølging med mulighet for å stille spørsmål hver dag.
  • – Tilbakemelding på video når du lurer på noe.

Samtalene avtaler vi med ca 14 dagers mellomrom. Det gir deg god tid til å øve mellom samtalene samtidig som du alltid kan stille spørsmål når du lurer på noe. Samtalene er 30 minutter på zoom og kan enkelt tilpasses en travel hverdag.

Oppfølging på WhatsApp gir deg mulighet til å stille spørsmål, dele video, sende og motta dokumenter alt på et sted. Appen kan lastes ned gratis til både tlf og PC. Jeg følger opp hver dag slik at du trenger ikke vente på den neste samtale for å få svar på det du lurer på. (Det vil være dager da jeg er ikke tilgjengelig. Du vil få beskjed om disse i forveien.)

Eksisterende kunder får prioritet, så om du velger å fortsetter i neste måned vil du alltid ha mulighet til det. Det er også mulig å utsette slik at du trenger ikke betale for min tid når du er på ferie og kan ikke delta. (Vi utsetter for minst ei uke av gangen.)

Hørtes dette interessant ut? Her kan du avtale en gratis og uforpliktende samtale for å finne ut om dette passer for deg.